MOTOR FILTERS CO

Ως εταίρος ανάπτυξης και προμηθευτής σειράς, η Hengst κατασκευάζει φίλτρα ποιότητας αρχικού εξοπλισμού που αντιστοιχεί στις υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα υψηλής ποιότητας υλικά και οι γνωστές ποιότητες της εξαιρετικής μεταλλοτεχνίας διασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργική απόδοση. Η εκτεταμένη γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει φίλτρα λαδιού, φίλτρα καυσίμου, φίλτρα αέρος, φίλτρα καμπίνας και φίλτρα για ειδικές εφαρμογές.

Να μη σας βγάλει το λάδι ο κινητήρας σας – φίλτρα λαδιού της HENGST

Ένα φίλτρο λαδιού πρέπει να χειριστεί αρκετές εκατοντάδες λίτρα λάδι ανά λεπτό που αντλούνται μέσω του κυκλώματος του κινητήρα. Σκοπός του φίλτρου λαδιού είναι να διασφαλιστεί ότι ο κινητήρας λιπαίνεται βέλτιστα, αφαιρώντας τη σκόνη, μεταλλική σκόνη και άλλα συντρίμμια μέχρι το μικρότερο σωματίδιο με μέγεθος των 10 μικρών από το σύστημα λίπανσης του κινητήρα.
Τα φίλτρα λαδιού της HENGST εξασφαλίζουν την βέλτιστη απόδοση του φίλτρου με μεγάλη δυνατότητα συγκράτησης των μικροσωματιδίων. Χάρη στην κατασκευή υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζουν ορθή λειτουργικότητα και παρέχουν αντίσταση σε υψηλή πίεση και θερμοκρασία σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας, καθώς και μια συνεχώς υψηλή αντίσταση στην δόνηση ακόμη και σε ακραία πίεση λειτουργίας. Χάρη στην εξειδικευμένη κατασκευή του, αλλάζονται γρήγορα και εύκολα και συμβάλουν στην σημαντική μείωση της φθοράς και της βλάβης των εξαρτημάτων του κινητήρα και στην μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών σύμφωνα με τα διαστήματα σέρβις.

Φίλτρα καυσίμου της HENGST: Για να δουλεύει το σύστημα ψεκασμού του καυσίμου ρολόι

Το φίλτρο καυσίμου προστατεύει το σύστημα ψεκασμού ενός κινητήρας από μολυντές στο καύσιμο, συμβάλλοντας έτσι σε μια αξιόπιστη λειτουργικότητα του συστήματος έγχυσης και σε μία βέλτιστη απόδοση του κινητήρα.Τα φίλτρα καυσίμου της HENGST παρέχουν την δυνατότητα να αντέξουν πιέσεις έως και 15 bar. Είναι κατασκευασμένα από καινοτόμα υλικά διήθησης, π.χ. melt blown, και έτσι ασφαλίσουν την βέλτιστη διήθηση στην οποία απομακρύνονται αποτελεσματικά τα σωματίδια με μέγεθος μικρότερο από 2 μικρά. Με αυτό το τρόπο, ο κινητήρας και το σύστημα ψεκασμού προστατεύονται αποτελεσματικά και παρατείνονται τα διαστήματα σέρβις.

Να μη σας κόβει τίποτα τον αέρα : Φίλτρα Αέρος της HENGST

Το πιο σημαντικό φίλτρο σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες είναι το φίλτρο αέρος, διότι η αποστολή του είναι να συγκρατεί τα σωματίδια ενώ ρουφάει αέρα, εξασφαλίζοντας έτσι ένα καθαρό μίγμα καυσίμου-αέρα.

Τα φίλτρα αέρος της Hengst διαθέτουν ένα ειδικό ανάγλυφο χαρτί που εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα του φίλτρου και αποτρέπει την απόφραξη του. Το διηθητικό χαρτί που είναι ανάγλυφο υψηλής ποιότητας, παραμένει σταθερό στην πίεση και ανθεκτικό στη διάβρωση ακόμη και σε συνθήκες υγρού καιρού. Επιπλέον, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι επιβραδυντικό φλόγας και αποτρέπει την πιθανότητα φωτιάς του κινητήρα από σπινθήρες. Τα φίλτρα αέρος της HENGST έχουν τέλεια εφαρμογή, διασφαλίζοντας υψηλή λειτουργική ασφάλεια, στεγανότητα εκατό τοις εκατό και γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Επί πλέον αντιστέκονται στην δόνηση κάτω από δυναμικές καταστάσεις της μηχανής και επιτυγχάνουν σταθερή απόδοση διαχωρισμού σχεδόν εκατό τοις εκατό.

Πάρε τον αέρα σου – με τα φίλτρα καμπίνας της HENGST

Γύρη, λεπτή σκόνη, βακτήρια και κακές οσμές – ο καθαρός μας αέρας είναι μολυσμένος. Για να μην εισέλθουν τέτοιου είδους ρύποι ανεξέλεγκτα μέσω του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου, συνιστάται η χρήση φίλτρων καμπίνας της Hengst.

Ο καθαρός αέρας στο εσωτερικό του οχήματος βοηθά στη διατήρηση της συγκέντρωσης και της οδηγικής απόδοσης του οδηγού, βοηθάει στην αποφυγή κόπωσης καθιστώντας έτσι την οδήγηση ασφαλέστερη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους πάσχοντες από αλλεργίες, οι οποίοι προστατεύονται λιγότερο από τη γύρη και άλλα αλλεργιογόνα στο αυτοκίνητο. Μελέτες δείχνουν ότι υπάρχει έως και 30% υψηλότερος κίνδυνος για τους πάσχοντες από αλλεργίες που εμπλέκονται σε τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια της περιόδου γύρης.