Η Ιταλική εταιρεία κατασκευής των φίλτρων Fai Filtri, παράγει υδραυλικά φίλτρα (στοιχεία και βιδωτά), φίλτρα διάβρωσης και διαχωριστές αέρα / λαδιού για την πρώτη εφαρμογή και την δευτερογενή αγορά ανταλλακτικών (after market).

Με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα σχεδόν δύο εκατομμύρια διαφορετικούς κωδικούς, η Fai Filtri είναι σε θέση να παρέχει ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας υδραυλικών φίλτρων και διαχωριστήρων αέρα / λαδιού τα οποία είναι απολύτως εναλλάξιμα με τα προϊόντα των κορυφαίων κατασκευαστών κινητών μηχανημάτων (χωματουργικά, τα γεωργικά και βιομηχανικού εξοπλισμού, καθώς και αεροσυμπιεστές).

Μια σειρά από βιδωτά φίλτρα, τα οποία είναι εύκολο να τοποθετηθούν και να αντικατασταθούν, κατάλληλα για διαχωριστές αέρα / λαδιού και στοιχεία φίλτρων διαχωρισμού αέρος/ελαίου με σύστημα στοιχεία δίσκων, κατάλληλα για την εγκατάσταση σε αεροσυμπιεστές κοχλιοφόρους των μεγαλύτερων κατασκευαστών του κόσμου και εναλλάξιμα με τα αντίστοιχα των μεγαλύτερων κατασκευαστών διαχωριστήρων στον κόσμο. Ρυθμοί ροής 0,6 έως 7 m³ /λεπτό και με ροή έως 45 m³ /λεπτό.

Μία μεγάλη σειρά φίλτρων αναρρόφησης, γραμμής και επιστροφής υδραυλικών συστημάτων. Για φιλτράρισμα έως 3 mic. Ροής μέχρι 600 λ / λεπτό.

  • Φίλτρα αναρρόφησης στη δεξαμενή
  • Βιδωτά φίλτρα γραμμής για την αναρρόφηση και την επιστροφή
  • Βιδωτά φίλτρα επιστροφής τοποθετημένα στις δεξαμενές
  • Βιδωτά φίλτρα με πίεση λειτουργίας 12-50 bar.
Fai Filtri Spark Erosion Filters (EDM) - MOTOR FILTERS CO

Φίλτρα ηλεκτροδιάβρωσης (EDM) και στοιχεία φίλτρων για την μικροδιήθηση υγρών. Κατασκευασμένα με εξαιρετικά υψηλής απόδοσης φίλτρα με δυνατότητα διήθησης του έως 5 microns, που πραγματικά παγιδεύουν μικροσωματίδια.
Ιδιαίτερα κατάλληλο για ηλεκτροδιάβρωση σύρματος (wire EDM) και βύθισης ηλεκτροδείου (sinker EDM), συστήματα ψύξης, εργαλειομηχανές, τροχοί, κλπ.

Fai Filtri Dust Filters - MOTOR FILTERS CO

Η σειρά φίλτρου σκόνης (η πούδρας) της Fai Fltri ικανοποιεί τις πιο ποικίλες εφαρμογές στην προστασία του περιβάλλοντος (συμμόρφωση με τις τιμές εκπομπών) και τα συστήματα προστασίας (όπως π.χ. το φιλτράρισμα του αέρα των καυσαερίων των κινητήρων) να βρουν την εφαρμογή τους σε διάφορους τύπους βιομηχανιών όπως: τροφίμων, φαρμάκων, βιομηχανική, το τσιμέντο, τα ορυχεία, μονάδες συμπαραγωγής και συστήματα βαφής. Η σειρά των στοιχείων φίλτρων της Fai Filtri για την απομάκρυνση της σκόνης εγγυώνται άριστα αποτελέσματα σε διάφορες διεργασίες για το διαχωρισμό των ακόλουθων τύπων σκόνες: Μεταλλικές σκόνες (χρυσός, ασήμι, ατσάλι), σκόνες τροφίμων (τσάι, γάλα σε σκόνη, καρυκεύματα σε σκόνη , κλπ …), σκόνες από παραγωγή χαπιών , αεριοστρόβιλων, ορυκτών (χαλαζία, τσιμέντο, γύψος), κεραμικές σκόνες (γυαλί και οξείδιο του αργιλίου), οργανικές και συνθετικές σκόνες (καουτσούκ, ξύλο, χρωστικά, κλπ).