Η Donaldson είναι ο κορυφαίος προμηθευτής στον κόσμο των συστημάτων φιλτραρίσματος και ανταλλακτικών. Από το 1915 έχουν τελειοποιήσει και εξελίξει την κύρια δύναμη τους – καινοτόμο τεχνολογία, ισχυρές πελατειακές σχέσεις και την ευρεία γεωγραφική παρουσία – για να ανταποκριθεί στις ποικίλες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών τους.

Φίλτρα Αέρος

Στο δρόμο ή εκτός δρόμου (οn-road or off-road), σε όλα τα περιβάλλοντα εργασίας, η τεχνολογία φίλτρων αέρος της Donaldson προστατεύει κινητήρες, εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του φίλτρου και σας δίνει την αυτοπεποίθηση ότι χρησιμοποιείς προϊόντα του ηγέτη της βιομηχανίας των φίλτρων. Η Donaldson πρωτοπορεί στην ανάπτυξη και σε κάθε σημαντική εξέλιξη στο χώρο του φιλτραρίσματος αέρος στα βαρέως τύπου οχημάτων από το 1915, με μακρά σχέση συνεργασίας με την πρώτη εφαρμογή (ΟΕ/OEM). Προκαθορίζουν τα πρότυπα των προδιαγραφών στον τομέα του φιλτραρίσματος.

Φίλτρα Λαδιών Πετρελαίου Νερού

Όταν τα φίλτρα καθαρισμού υγρών είναι τα σωστά, ξέρεις ότι έχεις απόδοση κινητήρα και εξοπλισμό αιχμής. Η Donaldson παρέχει καινοτόμα σχέδια, μια πλήρη σειρά προϊόντων, την απόδοση που πληροί ή υπερβαίνει τις προδιαγραφές των κατασκευαστών, και όλα αυτά διαθέσιμα στην περιοχή σου. Οι σύγχρονες μηχανές βαρέως τύπου, απαιτούν βέλτιστη απόδοση στην διήθηση. Τα φίλτρα υγρών της Donaldson ξεπερνούν σε ποιότητα τα αντίστοιχα φίλτρα των ανταγωνιστών της σε διάρκεια ζωής και στην προστασία του κινητήρα.

Φίλτρα Υδραυλικά

Τα υδραυλικά φίλτρα της Donaldson προστατεύουν τα μηχανήματα και τα εξαρτήματά τους σε εκατοντάδες εφαρμογές – στη βιομηχανία και στα βαρέως τύπου μηχανήματα έργων. Η σειρά των φίλτρων της Donaldson περιλαμβάνει βάσεις φίλτρων, στοιχεία φίλτρων , φίλτρα Duramax™ βιδωτά και εξαρτήματα.

Η Donaldson παρέχει προϊόντα φιλτραρίσματος και συστήματα καθαρισμού καυσαερίων για βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, συγκοινωνίες, αυτοκίνητα, SUV και ελαφρά φορτηγά που κάνουν τον κόσμο να κινείται. Ξέρουν πόσο σημασία έχει η καθυστέρηση στον χρόνο παραλαβής και παράδοσης προϊόντων η εμπορευμάτων και η ελαχιστοποίηση του κόστους της συντήρησης.

Έχοντας τον σωστό βαρέως τύπου εξοπλισμό κάνει όλη τη διαφορά κατά τη μεταφορά αδρανών υλικών, σκάψιμο, διάτρησης και ανύψωση. Η Donaldson σάς βοηθά να αντιμετωπίζετε όλες αυτές τις καθημερινές προκλήσεις με φίλτρα που προστατεύουν τα μηχανήματά σας να κινούνται δυνατά και καθαρά.

Είτε έχετε ένα τρακτέρ, μία θεριζοαλωνιστική μηχανή ή έναν θεριστή χορτοταπήτων, η Donaldson έχει την εμπειρία να κρατά τον αγροτικό σας εξοπλισμού σε καλή κατάσταση. Στην πραγματικότητα, η “Donaldson Engineering Company” ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1915, όταν ο Frank Donaldson σχεδίασε ένα φίλτρο για την εισαγωγή αέρα του κινητήρα τρακτέρ Bull.

Είναι απλό για την DONALDSON να στηρίζει την ναυτιλιακή βιομηχανία, κατασκευάζοντας πολλά προϊόντα φιλτραρίσματος υψηλής ποιότητος, και συστήματα καθαρισμού καυσαερίων. Είτε πρόκειται για επαγγελματικά σκάφη και σκάφη αναψυχής με πετρελαιοκινητήρες ή με τουρμπινοκινητήρες που χρησιμοποιούνται σε παράκτιο και υπερπόντιο περιβάλλον, ή Donaldson προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα φιλτραρίσματος και συστήματα και προϊόντα καθαρισμού καυσαερίων.

Η Donaldson σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται μια πλήρη σειρά από υδραυλικά φίλτρα για την βιομηχανία για την προστασία των μηχανημάτων και εξαρτημάτων για εκατοντάδες εφαρμογές–στο εργοστάσιο και για βαρέως τύπου μηχανήματα. Όταν χρειάζεστε φιλτροθήκες, βάσεις φίλτρων, ανταλλακτικά στοιχεία φίλτρων, βιδωτά φίλτρα (π.χ. Donaldson Duramax™) ή υδραυλικά εξαρτήματα, επιλέξτε την Donaldson. Είμαστε υπερήφανοι να σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα φίλτρων σε σύντομο χρόνο παράδοσης.

Για αναζήτηση προϊόντων Donaldson ή εναλλάξιμους κωδικούς, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

You might also be interested in