Ο Γερμανικός οίκος κατασκευής φίλτρων Hengst είναι στα χωράφια του όταν μιλάμε για ίππους (δύναμη). Δεν είναι μόνο λόγω του γεγονότος ότι το όνομα του εργοστασίου Hengst στα γερμανικά σημαίνει επιβήτορας!!!, αλλά επειδή έχουν αποκτήσει ένα φημισμένο όνομα διαχρονικά ως προμηθευτές των πιο διάσημων κατασκευαστών αυτοκινήτων και μηχανών.

Η Hengst είναι αυτή που σχεδιάζει και παράγει εξελιγμένα συστήματα διαχείρισης υγρών που μεγιστοποιούν τη απόδοση των κινητήρων και διαχειρίζονται τις αναθυμιάσεις των στροφαλοθαλάμων για επιβατηγά και φορτηγά. Ως σχεδιαστής, κατασκευαστής και προμηθευτής για την πρώτη εφαρμογή (OEM/OES) εκπληρούν όλα τις απαιτήσεις σχετικά με την παραγωγή εξελιγμένων λύσεων που ελέγχονται από την αρχή έως το τέλος. Η κυριότερη δύναμη της είναι να κατασκευάζει τα προϊόντα της όλο και πιο μικρά και ελαφριά.

Η σχεδίαση πολυλειτουργικών φίλτρων και συστημάτων φιλτραρίσματος, διαχείρισης υγρών κατορθώνει να επιτυγχάνει ταυτόχρονα την βέλτιστη απόδοση με την μικρή διάσταση και το ελάχιστο βάρος. Και αυτό βασίζεται στην πλούσια εμπειρία και γνώση που διαθέτουν, αλλά και πάνω από όλα στο πάθος για την τελειότητα.

Ταυτόχρονα δεν χάνουν το τελικό στόχο, που σημαίνει ότι οι λύσεις εκπληρώνουν όλες τις ανάγκες έτσι ώστε η κάθε τοποθέτηση να είναι περισσότερο παραγωγική και ταυτόχρονα να μειώνει το κόστος. Πιστεύουν ακράδαντα στην αρχή ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο, και αυτό είναι που τους παρακινεί κάθε μέρα.

Μια εξειδίκευση της εταιρείας: Ειδικές εφαρμογές.

Τα φίλτρα Hengst για την δευτερογενή αγορά ανταλλακτικών  (After market) συμπεριλαμβάνουν ειδικές εφαρμογές για αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα, φυγοκεντρικά φίλτρα λαδιού, ελαιοδιαχωριστές αναθυμιάσεων, φίλτρα νερού, ξηραντήρες αέρος, χειροκίνητες αντλίες καυσίμου, βιδωτά καπάκια και πολλά άλλα ανταλλακτικά διαθέσιμα για την συμπλήρωση της γκάμας.

Η γκάμα των προϊόντων της Hengst για την δευτερογενή αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων (After Market) αποτελείται από περισσότερα από 2.000 φίλτρα για αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα όλων των κατασκευαστών παγκοσμίως. Τα συστήματα φιλτραρίσματος της Hengst παρέχουν μια σχεδόν πλήρη γκάμα εφαρμογών φίλτρων σε ποιότητα ΟΕΜ (πρώτη εφαρμογή).

Παρακάτω μπορείτε να έχετε μια γενική εικόνα των διαφόρων φίλτρων που κατασκευάζονται από την Hengst.

Εάν θέλετε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον κατάλογο προϊόντων Hengst.

You might also be interested in