Από το 1936, η Luber-Finer έχει αναπτυχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής φίλτρων. Η φιλοσοφία της στο να προσφέρει στους πελάτες της φίλτρα ποιότητας που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των γνησίων, την έχει κάνει να κερδίσει μια αξιοσέβαστη θέση στην αυτοκινητοβιομηχανία διεθνώς.

Η Luber-Finer κατασκευάζει:

Φίλτρα λαδιού μηχανής, καυσίμου, αέρος, νερού, υδραυλικών συστημάτων, διαχωριστές νερού/πετρελαίου, που χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα κατασκευών, ορυχείων, φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα καθώς και σε μηχανές θαλάσσης.

H Luber-Finer είναι επίσης επίσημος κατασκευαστής φίλτρων (γνησίων) για τις εταιρείες όπως η Caterpillar, Clark, Ford, New Holland, Freightliner, Hitachi, Isuzu, Case, John Deere, Kubota, Mercury, Yanmar κλπ.

H Luber-Finer είναι πιστοποιημένη διεθνώς με πιστοποιητικά ποιότητος ISO 9001, QS 9000 και ISO TS 16949.

Luber-Finer βαρέως τύπου προϊόντα περιλαμβάνουν:

Luberfiner oil filters

Το λάδι είναι η ψυχή των κινητήρων βαρέως τύπου. Τα φίλτρα λαδιού υψηλής απόδοσης της Luber-Finer παρέχουν προστασία από ρύπους λαδιού για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση τους. Το αποτελεσματικό φιλτράρισμα μειώνει τη φθορά, προστατεύει από βλάβες του συστήματος και προσφέρει τη μέγιστη απόδοση του εξοπλισμού και αυξάνει τον χρόνου λειτουργίας.

Η ποιότητα του πετρελαίου μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη λειτουργία και την απόδοση του κινητήρα. Η στόλοι πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων, ενώ προσπαθεί να διατηρήσει την αποδοτικότητα και την μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας. Ένα φίλτρο ποιότητας Luber-Finer μπορεί να αφαιρέσει τα μικροσωματίδια των καυσίμων, τα μικρόβια και το νερό. Η προγραμματισμένη συντήρηση και χρήση των φίλτρων καυσίμου Luber-Finer είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία του συστήματος τροφοδοσίας και την επένδυση σε εξοπλισμό.

Luberfiner air filters - MOTOR FILTERS CO

Οι μηχανές βαρέως τύπου βασίζονται σε ένα μίγμα αέρα και πετρελαίου για την παραγωγή έργου. Τα φίλτρα αέρος της Luber-Finer παρακρατούν επιβλαβή σωματίδια που μπορούν να βλάψουν τους κινητήρες μεγάλης αξίας. Ο καθαρότερος αέρας μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της απόδοσης του κινητήρα και να παρατείνει το χρόνο λειτουργίας εξοπλισμού.

Τα σύγχρονα υδραυλικά συστήματα χρειάζονται καθαρό υδραυλικό λάδι ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Το αποτελεσματικό φιλτράρισμα μειώνει τη φθορά, προστατεύει από βλάβες του συστήματος και προσφέρει τη μέγιστη απόδοση του εξοπλισμού και αυξάνει τον χρόνου λειτουργίας. Μειώστε τα μικροσωματίδια και προστατέψτε την επένδυσή σας με τα αξιόπιστα φίλτρα Luber-Finer.