Εκπροσωπούμε τις πιο

αναγνωρισμένες εταιρείες

Ηγέτης στα φίλτρα

στην Ελλάδα
  • Θέση Αγ.Γεώργιος, Ασπρόπυργος, 19300
  • +30 210 34 70 708

  • Λεωφόρος Βάρης - Κορωπίου 207, Κορωπί, 19400
  • +30 210 66 24 301

Εκπροσωπούμε τις πιο

αναγνωρισμένες εταιρείες

Ηγέτης στα φίλτρα

στην Ελλάδα

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία μας

Η Motor Filters Co κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ τών μεγαλύτερων Ελληνικών εταιρειών που εισάγουν και εμπορεύονται φίλτρα παντός τύπου και λιπαντικά. Από το 1998 που ιδρύθηκε, η Motor Filters Co έχει αποκτήσει μία καλή φήμη όσο αφορά την διάθεση και την διανομή φίλτρων και λιπαντικών ποιοτικώς αναγνωρισμένων. Τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι κατασκευασμένα από τα πιο αναγνωρισμένα εργοστάσια κατασκευής φίλτρων για επιβατηγά, φορτηγά και βαρέως τύπου μηχανήματα. Διαθέτουμε σε μόνιμο στόκ περισσότερα από 10.000 είδη φίλτρων, για περισσότερες από 100.000 εφαρμογές. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει φίλτρα και λιπαντικά για αυτοκίνητα, φορτηγά, μηχανάκια, λεωφορεία, μηχανήματα έργων, αγροτικά, ναυτιλιακές μηχανές και την βιομηχανία. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεσαι ένα αξιόπιστο εργοστάσιο για τα υλικά συντήρησης του αυτοκινήτου σου. Στην γκάμα της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνονται τα πιο γνωστά παγκόσμια εργοστάσια κατασκευής φίλτρων και λιπαντικών στον κόσμο δηλ : Hengst, Donaldson, Luber-Finer, Rymax που εγγυώνται αξιόπιστη απόδοση και υψηλή προστασία για όλη την ζωή του κινητήρα σας.

Η φιλοσοφία της Εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην πιο προσιτή τιμή, συμβάλλοντας έτσι στην μείωση των λειτουργικών δαπανών της συντήρησης των μηχανημάτων των πελατών μας.
Επίσης παρέχουμε προσωπική και τεχνική υποστήριξη τέτοια που να ικανοποιεί κάθε απαίτηση των πελατών μας. Η εμπειρία μας και η συνεχείς προσπάθειές μας κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών έχουν αναδείξει την Motor Filters Co μία από τις αποδοτικότερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο που δραστηριοποιείται.

Μπορείτε, επίσης, να επισκεφθείτε και το υποκατάστημα μας στην περιοχή του Κορωπίου (Λεωφόρος Κορωπίου – Βάρης 207, Κορωπί). Μέσα σ’ ένα σύγχρονο περιβάλλον, προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας, εξυπηρετώντας άμεσα και την ανατολική Αττική.

Φίλτρα αυτοκινήτων, Φίλτρα βαρέως τύπου, Λιπαντικά
Φίλτρα αυτοκινήτων Φίλτρα Μηχανημάτων
Φίλτρα αυτοκινήτων Φίλτρα Μηχανημάτων
Top
Αρέσει σε %d bloggers: