Η Rymax Lubricants είναι μια διεθνής μάρκα λιπαντικών από την Ολλανδία που διακρίνετε λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της. Όλα τα λιπαντικά Rymax παρασκευάζονται και μόνο από ένα συνδυασμό των καλύτερων ευρωπαϊκών ελαίων βάσης και πρόσθετα υψηλής ποιότητας, σε προηγμένες συσκευασίες.
Σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά λιπαντικών κατάλληλα για πολλές βιομηχανικές ανάγκες, που καλύπτουν σχεδόν κάθε εφαρμογή.
Προκειμένου να οικοδομήσει ένα αξιόπιστο εμπορικό σήμα, η Rymax αποδίδει μεγάλη σημασία σε διεργασίες και συστήματα ποιότητας. Η πιστοποίηση ISO-9001 εξασφαλίζει την ομαλή παραγωγή και τις λειτουργίες εφοδιασμού με συνεχή επιτήρηση των διαδικασιών ποιότητας τους. Μας επιτρέπει να πληρούμε και υπερβαίνουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας. Επιπλέον, η Rymax διαθέτει το δικό της εργαστήριο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να ελέγχει τα προϊόντα της πριν συσκευαστούν προκειμένου να πληρούν τα απαιτούμενα ποιοτικά πρότυπα. Όλα τα λιπαντικά Rymax συσκευάζονται σέ υψηλής ποιότητας υλικά συσκευασίας για να εξασφαλίσει την βέλτιστη παρουσίαση του προϊόντος ανά τον κόσμο.

Λιπαντικά επιβατηγών αυτοκίνητων

Τα λιπαντικά μας για τα επιβατικά οχήματα έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τις απαιτήσεις όλων των τύπων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και δίχρονων κινητήρων. Λάδια κινητήρων, σασμάν, διαφορικών, συστημάτων μετάδοσης, γράσα, υγρά φρένων, σύστημα διεύθυνσης, σύστημα ψύξης – εμείς παρέχουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων για κάθε εφαρμογή. Σας προσφέρουμε μια ποικιλία από λιπαντικά πρωτογενή, μονότυπα, πολύτυπα, υμισυνθετικά, συνθετικά, μακράς διάρκειας ή με βάση PAO. Όλα τα βασικά προϊόντα μας έχουν εγκρίσεις ΟΕΜ και πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Λιπαντικά για επαγγελματικά αυτοκίνητα

Η Rymax προσφέρει μία πλήρη γκάμα από πρωτογενή, ημισυνθετικά και πλήρως συνθετικά λιπαντικά, σχεδιασμένο για να προσφέρει τις υψηλότερες αποδόσεις για τα ελαφρά, μεσαία και βαρέα φορτηγά και λεωφορεία. Επίσης, για αυτά τα οχήματα σας προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα λιπαντικών για κινητήρες, σασμάν και διαφορικά, γράσα και υγρά για φρένα, συστημάτων διεύθυνσης και συστημάτων ψύξης. Νέες τεχνολογίες, που υποστηρίζουν προϊόντα για μεγαλύτερο χρόνο ζωής λιπαντικών καθώς και συμβατά με το περιβάλλον, θέτουν νέα δεδομένα.

Λιπαντικά για μοτοσυκλέτες

Η σειρά λιπαντικών μικρών κινητήρων Rymax καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες. Τα λιπαντικά για δίχρονους κινητήρες είναι κατάλληλο για κινητήρες μοτοσικλετών (μικρό), χλοοκοπτικές μηχανές, εξωλέμβιες μηχανές και χιονοδρομικά οχήματα. Η σειρά τετράχρονων κινητήρων είναι ιδιαίτερα σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση σε κινητήρες μοτοσικλετών τετράχρονους. Επιτρέπουν στον κινητήρα, συμπλέκτη και κιβώτιο ταχυτήτων να διατηρήσει τόσο δύναμη και την απόδοση. Όλα τα λιπαντικά Rymax για μηχανές μικρού κυβισμού είναι διαθέσιμα σε πρωτογενή, ημισυνθετικά και πλήρους συνθετικό βάσης και είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές όπως API και των JASO.

Λιπαντικά για ορυχεία

Η Rymax έχει μια πλήρη σειρά λιπαντικών εξόρυξης. Οι εξειδικευμένοι άνθρωποι μας στην εξόρυξη είναι εκπαιδευμένοι και επικεντρωμένοι στο να παρέχουν στους πελάτες μας μια γκάμα λιπαντικά και γράσων που μπορεί να ανταποκρίνεται σε ακραίες συνθήκες. Παρέχουμε μία πλήρη σειρά λιπαντικών κατάλληλων για κάθε εξοπλισμό που είναι απαραίτητος στα ορυχεία. Προσφέρει σωστή λίπανση και επιτρέπει στους πελάτες μας να μειώνουν το επιχειρησιακό τους κόστος, να επεκτείνουν τα χρονικά διαστήματα επισκευής και να μειώνουν την κατανάλωση καυσίμων. Παρέχουμε στους πελάτες μας προγράμματα ανάλυσης λιπαντικών και επί τόπου συμβουλές, εκπαίδευση και κατάρτιση προκειμένου να εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση.

Λιπαντικά για γεωργικά μηχανήματα

Η γκάμα λιπαντικών για γεωργικά μηχανήματα της Rymax εξασφαλίζει την δυνατότητα των γεωργικών μηχανημάτων να είναι έτοιμα για χρήση ανά πάσα στιγμή. Τα λιπαντικά μας για τα γεωργικά μηχανήματα ποικίλουν από πολύτυπα λιπαντικά, UNIVERSAL λιπαντικά για τρακτέρ, υγρών μετάδοσης κίνησης και λιπαντικά για αλυσοπρίονα, μέχρι τα πιο προηγμένα βιοδιασπώμενα και για ακραία πίεση υδραυλικά λάδια και γράσα. Όλα προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση για τον γεωργικό εξοπλισμό.

Λιπαντικά για μηχανήματα βαρέως τύπου

Η Rymax παρέχει μία πλήρη σειρά από λιπαντικά για τον κατασκευαστικό κλάδο. Έχουμε μια πλήρη γκάμα λιπαντικών για φορτωτές, εκσκαφείς, ανατρεπόμενα οχήματα, μπουλντόζες, ισοπεδωτές, τσάπες και για τον εξοπλισμό ασφαλτόστρωσης και για την συντήρηση του οδικού δικτύου. Η γκάμα λιπαντικών μας αποτελείται από λιπαντικά κατάλληλο για ακραίες συνθήκες κρύο ή ζέστη, υγρασίας, σκόνης και τη βρωμιάς. Η εκτεταμένη γκάμα των προϊόντων επιτρέπει στους πελάτες μας να έχουν την κατάλληλη λίπανση για κάθε την ιδιαίτερη εφαρμογή τους.

Λιπαντικά για την ναυτιλία

Τα λιπαντικά Rymax για την ναυτιλία είναι σχεδιασμένα να αποδίδουν σε αντίξοες συνθήκες, εξασφαλίζοντας τη μηχανή και τον εξοπλισμό να λειτουργεί ομαλά – χωρίς να έχει σημασία σε ποιες συνθήκες λειτουργούν. Τα ναυτιλιακά λιπαντικά μας χρησιμοποιούνται για να εξασφαλίζετε η καθαρότητα της κυρίας μηχανής και την αποφυγή δημιουργίας ιζήματος στα έμβολα. Η σειρά λιπαντικών για την ναυτιλία περιέχει Trunk piston engine oils (TPEO) marine diesel cylinder lubricants (MDCL) και System oils (SO). Είναι σχεδιασμένα για χρήση σε σκάφη αναψυχής μέχρι σκάφη κρουαζιέρας, φορτηγά πλοία και δεξαμενόπλοια.

Βαλβολίνες και υγρά για αυτόματη μετάδοση (ATF)

H Rymax έχει μία πλήρη σειρά υγρών για αυτόματα και χειροκίνητη κιβώτια ταχυτήτων κατάλληλο για εφαρμογές αυτοκινήτων και μηχανημάτων. Όλα τα προϊόντα μας παρέχουν εξαιρετική προστασία από φθορά και εγγυώνται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του μηχανήματος και ομαλότερη αλλαγές ταχυτήτων. Τα λιπαντικά μας για χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων είναι σχεδιασμένα να πληρούν διεθνείς προδιαγραφές όπως ΑPI GL4 & GL5 & συστήματα total drive. Τα λιπαντικά της Rymax για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων (ATF) είναι διαθέσιμα σε πρωτογενή, ημισυνθετικά και πλήρη συνθετικά και πληρούν τις προδιαγραφές των κορυφαίων κατασκευαστών Dexron και Mercon. Έχουμε επίσης μια ποικιλία από ειδικά λιπαντικά κατάλληλο για διπλού συμπλέκτη μεταδόσεις και συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση ή με ειδικές εγκρίσεις για διάφορες μάρκες αυτοκινήτων.

Λιπαντικά για την βιομηχανία

Όλα τα βιομηχανικά λάδια Rymax είναι υψηλής ποιότητας, με αποτέλεσμα την εξαιρετική προστασία των μηχανών και τη μείωση του κόστους συντήρησης του κινητήρα λόγω μεγαλύτερης διάρκεια ζωής. Όλα τα λιπαντικά έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις τελευταίες απαιτήσεις των κατασκευαστών εξοπλισμού και πληρούν τα διεθνή πρότυπα. Παρέχουμε μία πλήρη σειρά υδραυλικών λιπαντικών, βιομηχανικών βαλβολίνων και λιπαντικά αεροσυμπιεστών. Επιπλέον διαθέτουμε βιομηχανικά λιπαντικά για συγκεκριμένα εφαρμογές.

Υδραυλικά λάδια

Τα υδραυλικά λάδια της Rymax έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τον εξοπλισμό να λειτουργεί σύμφωνα μα τα διεθνή πρότυπα. Υδραυλικά λάδια μας προστατεύουν, λιπαίνουν και βοηθούν για τη μετάδοση ισχύος με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Τα υδραυλικά λάδια της Rymax έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν να διατηρήσουν και ακόμη και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα των υδραυλικών συστημάτων. Τα Rymax υδραυλικά έλαια χρησιμοποιούνται για την παράταση ζωής των υδραυλικών συστημάτων, να επιτύχουν βελτίωση της απόδοσης των υδραυλικών συστημάτων, παρατείνουν τον χρόνο συντήρησης, να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν το κόστος συντήρησης και την μείωση της συνολικής κατανάλωσης – άρα και την μείωση των αποβλήτων.

Γράσα

Η Rymax προσφέρει μια πλήρη σειρά από γράσα υψηλής ποιότητας κατάλληλα για επιβατηγά αυτοκίνητα, επαγγελματικά αυτοκίνητα και βιομηχανικές εφαρμογές. Τα γράσα της Rymax παρασκευάζονται από Ευρωπαϊκά παρθένα έλαια βάσης, με αποτέλεσμα την άριστη λίπανση για βέλτιστη προστασία ενάντια σε φθορά, διάβρωση και μόλυνση. Υψηλής ποιότητας σαπούνια και άργιλοι όπως λίθιο, ασβέστιο και μπεντονίτη προστίθενται να δώσουν ειδική αντίσταση ενάντια στις ακραίες πιέσεις, υψηλές θερμοκρασίες, το νερό ή άλλες επιρροές.

Φροντίδα αυτοκινήτων

Καθαριστικό φρένων (Brake Cleaner)
Σπρέι γυαλίσματος για εξωτερικές επιφάνειες (Car Shine Spray)
Καθαριστικό για καρμπυρατέρ (Carburetor Cleaner)
Σπρέι λίπανσης αλυσίδων (Chain Lube Spray)
Καθαριστικό Σπρέι για Ταμπλό (Cockpit Spray)
Καθαριστικό σπρέι ηλεκτρικών επαφών (Contact Cleaner)
Copper Grease
Glass Cleaner
Insect Cleaner
Leather Cleaner
Notus A-40
PTFE Spray
Rubber Conditioner
Textile Cleaner
Wheel Cleaner
White Grease Spray

Προσθετά

Diesel Cold Flow Improver
Diesel Performance Improver
Diesel Smoke Reducer
Engine Flush Car Care
Engine Performance Booster
Engine Protector Car Care
Gasoline Performance Improver
Octane Booster
Oil Leak Preventer
Radiator Leak Protector

Εάν ψάχνεις για το κατάλληλο λιπαντικό για το αυτοκίνητο, φορτηγό ή λεωφορείο σου, επισκέψου το Rymax Oil Advisor